Mere om mig


Nu om dage

Nå nu da du fandt herind må jeg jo hellere give dig lidt at læse. Jeg synes vi skal starte med at jeg fortæller dig lidt om hvad jeg synes er sjovt at lave i min fritid, da det fortæller lidt om hvem jeg er.

For tiden spiller jeg håndbold. Jeg har egentlig aldrig brudt mig om sport, men jeg er til gengæld rigtig glad for det sociale liv der er omkring sportsklubber, og det kan være en rigtig god motivator til at komme ud af huset i weekenden.

Pudsigt nok svømmer jeg flere gange om ugen, ikke langt (et par km), mest for at holde mig igang og træne rygmusklerne. I lang tid svømmede jeg hver morgen, og det er en fantastisk måde at starte dagen på, og en hel del sjovere end at stå under en bruser. Så det vil jeg gerne igang med igen'

Nogle af mine venner og jeg har en madklub. Ikke noget fancy, men det er til gengæld enormt hyggeligt, og involverer altid en film som alle har set i forvejen. Siden jeg flyttede til Århus, har vi dog mødtes sjældnere end tidligere, hvilket jeg egentlig synes er synd, men nok desværre meget naturligt. Hvis vi skulle gå i byen, tager jeg sjældent i "gaden", eller på diskoteker, men kommer gerne på Irish House (pub i Aalborg). Der er noget ved en hyggelig pub der bare er et diskotek langt overlegen.

En stor del af mine venner kommer fra Kræwet, som er det interne kælenavn for det hold af frivillige som tager rundt med muskelsvindfonden om sommeren og afvikler koncerter. Selvfølgelig er der også en del fra studie miljøet, men kræwet er noget helt særligt. Vi er afsted i 11 dage, med nærmest ingen søvn, masser af fysiske anstregelser, og højt humør er vi med til at afvikle et af de største omrejsende koncert arrangementer der findes.

De gode spørgsmål.

Hvorfor "ZcuBa" ?
Tjae.. Tilbage i 8 klasse var jeg igang med at lære at dykke. Ja det der med flaske på ryggen og snorkel på.. Det betød at jeg bla. skulle lære en masse om Boyles lov, så da vi senere havde om ideal gas ligningen i folkeskolen, havde jeg jo allerede styr på det, og vidste også at det kunne bruges til noget praktisk. Det gav mig en interesse for fysik, men også et ry for at være lidt en nørd. Klasse kammeraterne kaldte mig dengang for "dykker", og fordi enkelte fra folkeskolen også kom på HTX og så på AAU har det ligesom klæbet sig fast. Undervejs, (på HTX) blev det til scuba, og i bedste 1337 5P34K stil skulle S'et jo skiftes ud med et Z når jeg selv skrev det..

Nørd ?
Ja, det er jeg vel nok, men er der nu noget galt i at gå op i noget? I min optik behøver nørder ikke være asociale væsner, og går idag heller ikke i strikkede veste mere, vi bruger heller ikke briller for den sags skyld.

Hvorfor Ingeniør ?
I modsætning til fysiker, eller præst eller ??. Jeg er lidt træt af det spørgsmål, dengang jeg var 19 og skulle vælge hvad jeg ville, var jeg slet ikke sikker på om det skulle være sprog, teologi, samfundsfag, teknisk fag, teoretiske fysik, filosofi, matematik eller... Jeg vidste bare efter et år i industrien at jeg havde behov for mere stimulans end jeg fik som industriarbejder. Der er intet nedsættende om det arbejde som mange udfører der, der var bare for kedeligt til min smag. Jeg endte dog med at prioritere det med at opfinde / skabe noget, og fandt at det kunne jeg bedste komme til som ingeniør.

Hvorfor hjemmeside ?
Godt spørgsmål.. I lang tid havde jeg dette domæne af hensyn til at kunne emaile store filer, med f.eks. 3d modeller, pdf rapporter, billeder og lign... (link til fil på egen hjemmeside). Senere brugte jeg siden som sandkasse til at lære PhP så jeg kunne hjælpe med at lave hjemmesider i foreninger og lign. Det sidste år på uni tog det dog form af dette online CV. Fordi jeg skulle til at søge arbejde. Jeg har også gået og pudslet med at lave ting som f.eks. tutorials eller guides, som hvis jeg nogensinde bliver færdige med en så kan ligge her og gøre livet nemmere for en eller anden..

more to come..







Henrik Dalsager Christensen · Ranunkelvej 211 8471 Sabro · (safemail)